Услуги

Богата гама решения за всякакви нужди

"Сайтът те рекламира 24/7. Никой служител не може да направи това."

Пол Кларксон

Софтуерна разработка

Изграждането на страхотен софтуер изисква разбиране на бизнеса, неговите потребители, контекста на решението и дългосрочната визия на организацията.

В TiderSoft смятаме, че сме доста добри в развитието, често казваме, че трудната част е в идеите, но идеите могат да донесат стойност само ако могат да бъдат изпълнени и реализираи адекватно и в срок.
Ние сме фокусирани върху разработването на решения, които отговарят на много форми и размери. Като се започне от решения за малки сайтове и се стигне до големи CMS системи с множество комуникиращи си различни сървиси.

Уеб Сайт

Изработваме сайтове с модерен дизайн и богата фунционалност. Към крайния резултат добавяме Вашата визия и изисквания за да създадем едно истиско онлайн преживяване за потребителите.

Хостинг + SSL Сертификат

Всеки сайт е важно да бъде бърз и сигурен. Затова предлагаме хостинг с отлична скорост както и сертификат за сигурна и криптирана връзка.

Онлайн Магазин

Разработваме магазини с готов или ваш дизайн разполагащи с многофункционален админ панел за контрол на продуктите, поръчките и дори визията на сайта.
Предлагаме също така интеграция с водещи куриери (ЕКОНТ, Speedy) както и интеграция за разплащане.
За разлика от други, ние не поставяме никакво ограничение на броя продукти в магазина.

Мобилна Версия

70% от посещенията в мрежата се осъществяват през мобилни устройства. Това е и причината всички наши софтуерни решения да са с адаптивен дизайн позволяващ перфектното им функциониране на всякакъв устройства, от таблети и смарт телефони до смарт телевизори.

Лого Дизайн

Ние знаем че логото е отличителният знак на Вашият бизнес. Възползвайте се от услугата ни за изработка на лого и ще получите няколко концепции за дизайн докато не изберем подходящото за вас.
Готовото лого ще получите с високо качество и в няколко файлови формата като EPS, TIFF, PNG и JPG.

Домейн + Поща

Предлагаме закупуване на домейн по избор на клиента и до 50 броя пощенски кутии с избрания домейн в случай че изберете наш хостинг.
Предлагаме също прехвръляне на текущ домейн на наш сървър както и миграция на мейли.

Поддръжка

От актуализация на софтуера през добавяне на нови фунционалности до поддръжка на сървъра, нашите специалисти ще са на Ваше разположение дори след издаването на проекта.

HTML/CSS

Имаш готов дизайн? Ние ще го кодираме.
Често графичните дизайнери нямат необходимите знания за програмиране. Ние сме насреща да интегрираме готовият Ви дизайн в едно работещо проложение.

Част от нашите технологии

Искате да реализираме Вашия проект заедно?

Можем да обсъдим в детайли Вашата идея и да Ви консултираме относно всякакви технически детайли, срокове и цени.
Консултацията може да бъде направена и в офиса ни и е напълно безплатна.