За нас

Повече за TiderSoft Студио

Ние се стремим да разберем Вашият бизнес и да Ви предложим най-подходящия микс от технологии на опимална цена, без компромис в качеството.

Кои Сме Ние

Отбор специалисти с дългогодишен опит в IT сферата. Ние градим дългосрочни връзки с нашите клиенти като винаги се поставяме на тяхно място и се стремим да допринесем с нови идеи за техническото реализиране на техните амбиции.

Нашата Мисия

Помагаме на бизнеса да расте като имплементираме най-подходящата за целта дигитална стратегия.
Подхождаме индивидуално, защото знаем че че всеки бизнес има различни нужди.

Какво Правим

Нашите стъпки

01.

Опознаване

Свържете се за безплатна консултация.

02.

Дефиниране

Вашата идея е важна за нас! Помогнете ни да разберем от какво се нуждае вашият бизнес. Споделете визията си и как виждате мащабите на бизнеса си.

03.

Разработка

Нашият персонализиран подход ще ни помогне да предложим най-адекватните уеб решения, за да превърнем вашата мечта в „уеб“ реалност.

04.

Дизайн

След като функционалността на приложението е готова е време да го “облечем” в красив респонсив дизайн.

05.

Тестване

Предaваме Ви проекта за финално мнение от Ваша страна.
“Не е приключило, преди да спечеля!” – ние сме достъпни и винаги ще се стремим да усъвършенстваме дори „перфектния“ продукт.

06.

Одобрение

Поздравления! Вече сте готови да разширите бизнеса си 🙂 

Защо да ни изберете?

Ние обръщаме голямо внимание на детайлите и поставяме нуждите и желанията на клиента на първо място.

Не сте сами – ще имате екип за поддръжка, който ще се грижи за вас и вашия бизнес. Можем да разработим всякакви допълнителни функционалности от които може да имат нужда по пътя към успеха.

Нашата работна етика, ценности и принципи се основават на идеята за създаване на силни, дългосрочни партньорства с нашите клиенти и служители.

Ние инвестираме дълбоко в нашите проекти. Ние сме ентусиазирани от технологиите и обичаме да предлагаме реални решения за всеки един от проблемите на нашия клиент, като разбираме техния пазар, решение и визия.

Продуктите ни са разработени с намерението да останат с най-високо качество, без значение колко нарастват клиентите. Ние използваме най-новите технологии, методологии и най-добри практики, за да осигурим постоянно развиващо се качество.

Ние използваме набор от инструменти и процедури, които могат да бъдат адаптирани към желанията и нуждите на всеки клиент. Знаем, че всяка компания има различни нужди, които трябва да бъдат разработени по различни начини.

Искате да реализираме Вашия проект заедно?

Можем да обсъдим в детайли Вашата идея и да Ви консултираме относно всякакви технически детайли, срокове и цени.
Консултацията може да бъде направена и в офиса ни и е напълно безплатна.